Stoelen


Merel:   stapelbare kunststof stoel, met slide frame in chroom, wit of lichtgrijs.  Een speels accent, de kunststof knop aan de achterzijde van de stoel, leverbaar in turqoise, wit of zwart, handig voor het ophangen van je jas of een tas.  De stoel zelf is er in de kleuren: wit, zwart, violet, groen, oranje, ivoor, hemelsblauw, zand.   Jip:   glasvezel versterkte UV bestendige kunststof stoel. Stapelbaar, compact, licht in gewicht en makkelijk verplaatsbaar. Jip is verkrijgbaar in diverse heldere kleuren t.w. wit, zwart, rood, zand, groen, oranje, blauw en beige. De perfecte stoel voor uw school. Ook voor buitengebruik.


 

 Lot:   kunststof stoel met een stevig 4-pootsframe in chroom of wit gecoat en een tweekleurige kunststof zitschaal. Voor de achterzijde een keuze uit sneeuwwit, zand en off white.  De voorzijde is verkrijgbaar in 10 mooie kleuren.Bo:    deze in elkaar gedrukte hergebruikte stoere olievaten zijn leverbaar in de kleuren zwart, oranje, lichtblauw, groen, antraciet grijs, koperbruin en zilvergrijs op basis van beschikbare voorraad. Doordat het unieke producten zijn (gerecycled) kunnen de kleuren van elkaar verschillen. Dit vat wordt met zitkussen geleverd, dit kussen is verkrijgbaar in antraciet gemêleerd, uni zwart, uni ivoor en uni grijs.
Kat:   qua vorm een traditionele stoel, voorzien van moderne eigenschappen. De zitschaal heeft een goed zitcomfort en heeft aan de voorzijde een matte afwerking. Het solide frame is gemaakt van verchroomde dikwandige ronde buis. Leverbaar in diverse kleuren te weten: wit, zwart, rood, groen, blauw, grijs, bruin en oranje. Ook de handige trolley is verkrijgbaar.

0343 - 441 331         

info@concentratiewerkplek.info