Een eiland in de ruimte

Deze units zijn geschikt om in een open ruimte te plaatsen. Ze vormen een  eiland in de ruimte; een beschutte en besloten plek. Je kan er geconcentreerd werken als individu, als duo of als groep.

Een eiland opstelling bestaat uit: twee U wanden met smalle doorloop, vier poefs en twee vaste tafels. Voor kleinere ruimten kan ook een halve opstelling worden toegepast.

De wanden zijn verkrijgbaar in vier materiaalsoorten: gemelamineerde plaat ( in diverse uni kleuren ), berken multiplex, kopsberken en bamboe,  waarvan alle randen stootvast worden afgewerkt met een massieve lijst. De poefs worden gestoffeerd met zeer sterk Silverguard project kunstleer, verkrijgbaar in een aantal uni kleuren.  


 Texel

Eiland in diverse uni kleuren  FSC Mix 70%

De wanden worden opgebouwd uit een frame van m.d.f. en een vloerstrook van watervastverlijmd berken multiplex.  De zijpanelen van de wanden worden uitgevoerd in gemelamineerde plaat. De 10cm dikke randen worden voorzien van 5mm dikke massieve kopsberken stroken en afgewerkt met matte transparante acryl lak. De wanden worden uitgevoerd inclusief metalen montage haken en flatpack met montage instructie geleverd.

afmeting opstelling : 370 x 190 x 120cm    lengte x breedte x hoogte

 


 

Vlieland

Eiland in berken multiplex   FSC Mix 70%

De wanden worden opgebouwd uit een frame van m.d.f. en een vloerstrook van watervast verlijmd berken multiplex.  De zijpanelen van de wanden worden uitgevoerd in berken multiplex ( BB/BB ) en afgewerkt met een matte transparante acryl lak. De 10cm dikke randen worden voorzien van 5mm dikke massieve kopsberken stroken en afgewerkt met matte transparante acryl lak. De wanden worden uitgevoerd inclusief metalen montage haken en flatpack met montage instructie geleverd.

afmeting opstelling : 370 x 190 x 120cm    lengte x breedte x hoogte
 Terschelling

Eiland in kopsberken

De wanden worden opgebouwd uit een frame van m.d.f. en een vloerstrook van watervastverlijmd berken multiplex.  De zijpanelen van de wanden worden uitgevoerd in kopsberken fineer op m.d.f. en afgewerkt met een matte transparante acryl lak. De 10cm dikke randen worden voorzien van 5mm dikke massieve kopsberken stroken en afgewerkt met matte transparante acryl lak. De wanden worden uitgevoerd inclusief metalen montage haken en flatpack met montage instructie geleverd.

afmeting opstelling : 370 x 190 x 120cm    lengte x breedte x hoogteAmeland

Eiland in bamboe

De wanden worden opgebouwd uit een frame van m.d.f. en een vloerstrook van watervastverlijmd berken multiplex.  De zijpanelen van de wanden worden uitgevoerd in bamboefineer ( caramel side pressed ) op m.d.f. en afgewerkt met een matte blanke acryl lak. De 10cm dikke randen worden voorzien van 5mm dikke massieve bamboe stroken en afgewerkt met matte transparante acryl lak. De wanden worden uitgevoerd inclusief metalen montage haken en flatpack met montage instructie geleverd.

afmeting opstelling : 370 x 190 x 120cm    lengte x breedte x hoogteAlle 3D tekeningen zijn een kleur- en beeldimpressie. Geprinte kleuren en houtstructuren kunnen verschillen van de originele kleuren en houtstructuren. Door de kleurverschillen die kunnen ontstaan door o.a. kleurinstellingen van het beeldscherm, zullen de producten altijd enigszins afwijken van de hier weergegeven kleuren en materialen. 


Poef 140cm

De verticale delen worden voorzien van 10mm koudschuim, het zitvlak van 50mm koudschuim. Met uitzondering van de bodem wordt de poef rondom gestoffeerd met de zeer sterke Silverguard kunstleer, verkrijgbaar in diverse uni kleuren. De onderzijde van de poef heeft glijnagels.  

 

Tafel  FSC Mix 70%

De tafels bestaan uit een werkblad van berken multiplex die afhankelijk van de kleurkeuze van de wanden worden afgewerkt met laminaat in de kleur grijs, groen of wit. De randen ( kops berken ) zijn afgewerkt met matte transparante acryl lak. De tafels zijn voorbereid ten behoeve van de montage tegen de U-wand en hebben een witte metalen buispoot ter ondersteuning. 

afmeting : 140 x 80 x 75cm   lengte x breedte x hoogte
0343 - 441 331           

info@concentratiewerkplek.info