Begrenzing in de ruimte

De Box wil vooral een plek markeren, een begrenzing zijn in de open ruimte. De Box oogt industrieel, is licht en open. Door te kiezen voor banners  scherm je de ruimte af en deze kunnen als sfeer- of communicatiemiddel worden gebruikt.

De Box kan worden ingericht met een statafel voor een dynamisch overleg, of een zitgroep bestaande uit poefs of krukken met een tafel ( zie accessoires ).

Voor banners kan er een keuze gemaakt worden uit standaard prints maar u kunt ook zelf een ontwerp aanleveren. Denk hierbij aan een banner voor een speciaal project op uw school, zoals aandacht voor afvalscheiding, pesten op school, telefoongebruik in de klassen. Ook zijn deze banners te gebruiken voor bijvoorbeeld scholenmarkten of projectweken.  (zie accessoires)De Box  

De Box is een open frame van massieve multiplex balken en wordt afgewerkt met een matte transparante acryl lak. De Box wordt standaard geleverd met r.v.s. spankabels ten behoeve van drie zijvakken. Als optie kan er ook per vak gekozen worden voor een banner ( 190 x 190 cm) welke enkel of dubbelzijdig bedrukt is met standaard prints of een eigen ontworpen print. De Box wordt als bouwpakket met montage instructie geleverd.

afmeting : 220 x 220 x 220cm.    lengte x breedte x hoogte


De Box Berken FSC Mix 70% 

Uitgevoerd in berken multiplex.De Box Bamboe

Uitgevoerd in bamboe caramel multiplex.Banners met standaard print: 


Banner met uw eigen ontwerp:  

Een goede gelegenheid om de identiteit van uw school of organisatie zichtbaar te maken: 


 0343 - 441 331            

info@concentratiewerkplek.info